Clubinformatie

Officiële naam: Badmintonclub Drunen

Opgericht: 15 Oktober 1971

Algemeen

Badmintonclub Drunen is een van de grotere badmintonverenigingen uit de regio. Het is een vereniging waar een ieder aan zijn trekken kan komen. Er wordt gespeeld op elk niveau, zo wel gezellig en rustig maar ook fanatiek. De mogelijkheid bestaat om competitie (landelijk en district) en toernooien te spelen. Op de wekelijkse speelavond staat gezelligheid hoog in het vaandel, maar we moeten het wel zelf gezellig maken. In de sportzaal “De Vennen” welke de vereniging in eigen beheer van de gemeente Heusden heeft, is ook een bar aanwezig waar diverse frisdranken, koffie, thee en versnaperingen tegen zeer redelijke prijzen verkrijgbaar zijn.

Inschrijving

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en wordt niet gerestitueerd. I.v.m. het grote aantal leden van onze vereniging, en de tijd die onze penningmeester moet besteden aan het innen van de contributie, is de contributie-inning geautomatiseerd. Daarom is het verplicht uw inschrijfformulier te ondertekenen. Hiermee machtigt u BC Drunen tot het afschrijven van contributie/ trainingsgelden. Van deze machtiging wordt uiteraard pas gebruik gemaakt, nadat u bericht heeft ontvangen dat u kunt komen spelen.

Uitschrijven

Uitschrijven kan kan bij BC Drunen maandelijks en altijd per de 1e dag van de komende maand. Een uitschrijving dient  bij voorkeur via de website of anders schriftelijk bij de ledenadministratie bekend te worden gemaakt. Een uitschrijving wordt altijd door de ledenadministratie bevestigt.

Adres sporthal de Vennen:
Vennestraat 86
5151CA Drunen
0416-375570

Adres sporthal Dillenburcht:
Prins Hendrikstraat 82
5151GB Drunen